• Windows of
  opportunity
 • Windows of
  opportunity
 • Windows of
  opportunity
 • Windows of
  opportunity
 • Windows of
  opportunity
 • Windows of
  opportunity

Partners

Voor specifieke kennis en expertise werkt Finestri samen met verschillende partners.

 

CARE2CARE

Care2Care is een regionale arbeidsmarktorganisatie opgericht voor en door zorg- en welzijnsorganisaties in het werkgebied Midden-Holland en Holland Rijnland. Ze zijn er voor alle organisaties in het werkgebied ongeacht de omvang of signatuur. Care2Care werkt samen met aangesloten organisaties in zorg en welzijn aan een evenwichtige arbeidsmarkt.  Meer informatie vindt u op de website: https://care2care.nl/nl.

 

WZW

WZW is de werkgeversvereniging van Zorg en Welzijn in Gelderland. Men begeleidt de participanten persoonlijk bij het oplossen van huidige en toekomstige personeels- en organisatievraagstukken. Als werkgeversorganisatie van en voor Gelderse zorg- en welzijnsinstellingen biedt WZW relevante kennis en informatie, specifiek voor deze branche en dit werkgebied. Meer informatie vindt u op de website: https://wzw.nl/.

 

STENIM-FME

Finestri en Stenim / FME zijn een samenwerking aangegaan om voor haar leden reeds betaalde energiebelasting terug te claimen bij de belastingdienst. Deze teruggaaf is tot 5 jaar mogelijk voor ondernemingen die elektrolytische en/of metallurgische processen uitvoeren. STENIM (Stichting Energie Inkoop Metalektro) is onderdeel van de FME, de ondernemersvereniging voor de technologische industrie in Nederland. 

     FME

Xilon Consultancy België

Ook in België bestaan er ruime subsidiemogelijkheden voor projecten gericht op innovatie, duurzame investeringen en HR. Om deze subsidiekansen voor onze cliënten ook in België te benutten is Finestri een samenwerking aangegaan met Xilon Consultancy. Dit betekent dat u onder de vlag van Finestri gebruik kunt maken van de kennis en expertise van ervaren Belgische subsidieadviseurs.

Via deze link krijgt u een indicatie van de mogelijkheden in Vlaanderen.

 

 

 

Bent u ook actief in Frankrijk? Voor het benutten van subsidiekansen in Frankrijk zijn wij een samenwerking aangegaan met het Franse adviesbureau Nivière Subventions & Consulting gevestigd in Parijs. Nivière hanteert een met Finestri vergelijkbare werkwijze en is door haar jarenlange ervaring uitstekend in staat om uw organisatie te assisteren bij zowel fiscale stimuleringsmaatregelen en subsidies op nationaal, regionaal en lokaal niveau.

www.niviere-subventions.com/