• Windows of
  opportunity
 • Windows of
  opportunity
 • Windows of
  opportunity
 • Windows of
  opportunity
 • Windows of
  opportunity
 • Windows of
  opportunity

Nieuwe partners voor Finestri

Met trots presenteren wij u twee nieuwe samenwerkingspartners: Care2Care en WZW.

Beide organisaties zijn regionale zorgkoepels met veel participanten. Men wil de dienstverlening op een kwalitatief hoog niveau houden en daarbij wil men gebruik maken van professionele partijen. Samenwerking met een subsidieadviesbureau past prima in die visie. Finestri gaat de participanten van beide organisaties ondersteunen bij het indienen van subsidieaanvragen en managen van subsidietrajecten. Ook zal Finestri in dit kader workshops gaan verzorgen.

  

Care2Care is een regionale arbeidsmarktorganisatie opgericht voor en door zorg- en welzijnsorganisaties in het werkgebied Midden-Holland en Holland Rijnland.

Ze zijn er voor alle organisaties in het werkgebied ongeacht de omvang of signatuur.
Care2Care werkt samen met aangesloten organisaties in zorg en welzijn aan een evenwichtige arbeidsmarkt.  Meer informatie vindt u op de website: https://care2care.nl/nl .

 

WZW is de werkgeversvereniging van Zorg en Welzijn in Gelderland. Men begeleidt de participanten persoonlijk bij het oplossen van huidige en toekomstige personeels- en organisatievraagstukken. Als werkgeversorganisatie van en voor Gelderse zorg- en welzijnsinstellingen biedt WZW relevante kennis en informatie, specifiek voor deze branche en dit werkgebied. Meer informatie vindt u op de website: https://wzw.nl/.