• Windows of
  opportunity
 • Windows of
  opportunity
 • Windows of
  opportunity
 • Windows of
  opportunity
 • Windows of
  opportunity
 • Windows of
  opportunity

Besparen op uw personeelskosten!

Wilt u besparen op uw personeelskosten? Dat kan! We merken dat het toepassen van premiekortingen bij veel werkgevers niet of onvoldoende bekend is. Dat is jammer. U, als werkgever, kunt daardoor een flink bedrag per werknemer mislopen, dat kan oplopen tot € 7.000,- per werknemer per jaar. Ook eventuele vervolgsubsidies worden in dat geval niet gebruikt.

Veel werkgevers denken dat de salarisadministrateur de premiekortingen regelt. Maar vaak is het voor hen niet zichtbaar of een werknemer hiervoor in aanmerking komt.

De medewerkers van Finestri Subsidie Management BV kunnen de gemiste kansen voor uw organisatie onderzoeken en u verder adviseren bij het effectueren van de subsidie.

Ook bij doorstart na faillissement
Deze premievoordelen zijn ook van toepassing als werknemers opnieuw worden aangenomen vanwege een doorstart van een bedrijf na een faillissement.

Aanbod Finestri
De hierboven aangeboden dienstverlening verzorgt Finestri voor u tegen het veelal bekende resultaatsgerichte aanbod. Dit betekent dat uw organisatie 15% van de geƫffectueerde subsidie betaalt. Als er geen subsidies voortvloeien uit het onderzoek, dan betaalt u dus niets.

Meer weten?
Bent u ook geĆÆnteresseerd? Neem dan gerust contact op met:
Onze HR-specialist Raymond van de Peppel (Rvandepeppel@finestri.nl / 06-44430233).