• Windows of
  opportunity
 • Windows of
  opportunity
 • Windows of
  opportunity
 • Windows of
  opportunity
 • Windows of
  opportunity
 • Windows of
  opportunity

Administratie Subsidieregeling Praktijkleren nu online bij Finestri!

Gemak
Met Online Praktijkleren van Finestri heeft u de complete administratie rond de subsidie in een systeem. Dus geen losse (al dan niet digitale) documenten meer. Het invoe- ren van alle benodigde gegevens en documenten is bovendien zeer eenvoudig. Het systeem is gebruiksvriendelijk en voorzien van simpele invulformulieren. Dat bespaart u tijd en frustratie.

Inzicht
Doordat alles met betrekking tot de subsidie, dus ook de praktijkbegeleiding, in één systeem wordt geregistreerd, heeft u elk moment inzicht in de stand van zaken. Ook voor meerdere vestigingen of business units. De gegevens worden gepresenteerd
in een helder en zelf in te richten dashboard. Dat geeft u grip op uw administratie zodat u tijdig kunt reageren of escaleren.

Zekerheid
De subisidieaanvraag en de verslaglegging dienen aan bepaalde wettelijke voorwaarden te voldoen. Voldoet de verslaglegging daar niet aan, dan kan de subsidieaanvraag door de overheid worden afgewezen. Met Praktijkleren Online beperkt u dit risico aanzienlijk, omdat alle invoerformulieren aan al deze eisen voldoen. Uw aanvraag maakt daardoor optimaal kans op 100% goedkeuring.

Efficiency
Omdat het invoeren van gegevens zeer eenvoudig is, en omdat men niet meer naar losse bestanden en documenten hoeft te zoeken, bespaart u veel tijd. Een besparing die makkelijk op kan lopen tot 0,5 fte.! Bo- vendien kan direct vanuit het systeem de subsidieaanvraag worden samengesteld en verzonden. Praktijkleren Online helpt u zo efficient mogelijk te profiteren van de mogelijkheden.

Online
Zeker bij grotere organisaties, met meerdere afdelingen, business units of vestigingen, is het een groot voordeel als meerdere personen vanaf meerdere plekken in een systeem kunnen werken. Praktijkleren Online is webbased en biedt toegang vanaf elke plek. via alle mogelijke devices als tablets en smartphones en aan elke persoon die over een beveiligde inlogcode beschikt.

Begeleiding
De experts van Finestri helpen u bij het geheel naar uw wensen inrichten van het systeem. Maar ook daarna blijven ze u ondersteunen. Ze volgen uw administratie van afstand, en signaleren eventuele achterstanden of onjuistheden. Waar nodig bieden ze hulp bij het oplossen hiervan. Zo zorgen we er samen voor dat uw subsidieaanvraag optimaal kans maakt gehonoreerd te worden.

Prijsinformatie
Wij ondersteunen organisaties op basis van no-cure, no-pay basis, waarbij het gebruik van tools als Praktijkleren Online is inbegrepen. Bent u dus klant van Finestri, dan is de tool gratis! Bent u geen klant, maar wilt u wel gebruikmaken van Praktijkleren Online dan kan dat vanaf € 150,- per deelnemer. Vraag snel een offerte aan.

Wilt u meer weten over Praktijkleren Online, download dan de brochure, of neem contact met ons op voor een demonstratie.