• Windows of
  opportunity
 • Windows of
  opportunity
 • Windows of
  opportunity
 • Windows of
  opportunity
 • Windows of
  opportunity
 • Windows of
  opportunity

Markten

Finestri optimaliseert nationaal en internationaal subsidiekansen voor bedrijven in o.a. de Agri- en Food-industrie, de maakindustrie, de ICT-branche, de verpakkingsbranche en de (zakelijke) dienstverlening. Door onze ruime ervaring in deze markten begrijpen we onze opdrachtgevers beter en weten we precies welke subsidiekansen voor hen interessant zijn.

Subsidies Agri&Food:

Innovatie en productontwikkeling spelen in de voedingsbranche een voorname rol, zeker op het gebied van voedselveiligheid, energieverbruik en grondstofverbruik. En vanzelfsprekend staat het milieu in deze sector, die er immers direct mee verbonden is, centraal. Op al deze gebieden liggen diverse subsidiekansen. Lees meer >>

Subsidies Maakindustrie

Procesoptimalisatie en opleiding en training van medewerkers zijn, naast duurzaamheid, innovatie en productontwikkeling belangrijke onderwerpen in de maakindustrie. Goed om te weten dat bedrijven uit deze branche kunnen rekenen op ondersteuning vanuit de nationale en Europese overheid. Lees meer >>

Subsidies ICT branche

In het digitale tijdperk is ICT van essentieel belang. En wie daarin voorop loopt zorgt voor werkgelegenheid en biedt andere organisaties nieuwe kansen. Niet vreemd dat overheden innovatie in deze branche stimuleren met diverse subsidiemogelijkheden.

Subsidies Verpakkingsbranche

Door de steeds kleinere verpakkingseenheden en de toegenomen wereldhandel, is de vraag naar verpakkingen sterk gegroeid. Tegelijkertijd zijn verpakkingen vaak belastend voor het milieu. Organisaties die werk maken van slimme en duurzame oplossingen op dit gebied, doen er goed aan even langs het subsidieloket te lopen.

Subsidies (Zakelijke) dienstverlening

In de dienstensector vind je alle aandachtsgebieden terug als innovatie, duurzaamheid, procesoptimalisatie en opleiding & training van medewerkers. Overheden zien het toenemende belang van de dienstverlenende sector in en bieden bedrijven en organisatie in deze branche diverse subsidiekansen.