• Windows of
  opportunity
 • Windows of
  opportunity
 • Windows of
  opportunity
 • Windows of
  opportunity
 • Windows of
  opportunity
 • Windows of
  opportunity

Subsidiemanagement - meer dan alleen subsidieadvies

Subsidiemanagement zoals Finestri u die aanbiedt, gaat verder dan alleen advies geven over welke mogelijkheden er zijn. Wij bekijken niet alleen met u welke subsidiekansen er zijn, we vragen ze ook voor u aan en ondersteunen u bij de realisatie en administratie van uw project.

Het maximaal benutten van  subsidie vergt een structurele focus op uw plannen en projecten en het vermogen deze tijdig te koppelen aan de vele subsidiekansen. Finestri volgt hiertoe alle ontwikkelingen op de voet. Wij  beschikken over uitgebreide kennis van uw branche en weten wat er in uw sector en organisatie speelt. Samen met u gaan wij de uitdaging aan om van ieder subsidietraject een succes te maken. Dit doen we in veel gevallen op ‘no cure, no pay’ basis, omdat we in de combinatie van uw innovatie of investering en onze expertise geloven.

Voor het optimaal benutten van subsidies is een gedegen procesaanpak essentieel. Onze dienstverlening bestaat hierom uit de volgende fasen:

 

Identificeren

We bekijken samen met u, tijdens een uitgebreide subsidiescan, van welke mogelijkheden u al gebruik maakt, of u dat optimaal doet, en welke mogelijkheden nog onbenut zijn. Door onze ruime ervaring in diverse branches zijn we in staat uw bedrijfsproces snel te begrijpen. Vanuit onze up to date kennis over subsidies zien we vaak kansen waar u wellicht zelf nog niet aan gedacht had. Zo krijgt u inzicht in alle relevante subsidiekansen. Om u vervolgens een doordachte go/no go beslissing te laten maken, voeren we een gedegen haalbaarheidsanalyse uit.

Aanvragen

Als u de ‘go’ heeft gegeven nemen wij u het werk van het opstellen en indienen van een complete en kansrijke aanvraag uit handen. Wij weten immers uit onze ruime ervaring waar we op moeten letten, hoe we moeten onderhandelen met subsidieverstrekkers en hoe u eventueel bezwaar of beroep kunt aantekenen als uw aanvraag niet wordt gehonoreerd. U heeft dus nagenoeg geen omkijken naar het aanvraagproces, houdt wel altijd controle en maakt gebruik van onze expertise en ervaring om scorende aanvragen in te dienen.


Realiseren en beheren

Als uw subsidieaanvraag is gehonoreerd, wilt u zich vanzelfsprekend zoveel mogelijk met het betreffende project bezig houden. En niet met de administratieve zaken erom heen. Daarom biedt Finestri tevens de mogelijkheid om dit deel van u over te nemen. Wij richten een (online) projectadministratie voor u in, monitoren de projectrealisatie en brengen financiële rapportages uit. Dat biedt u een helder beeld van de voortgang van het gesubsidieerde project en de zekerheid dat u optimaal gebruik maakt van de beschikbaar gestelde subsidiegelden.